Ajankohtaista

Uutislistaukseen

Vaihdoksia Vaasan seurakuntayhtymän johtavissa viranhaltijoissa

16.12.2020 17.43

Yhteinen kirkkoneuvosto on myöntänyt yhtymän talousjohtaja Juha Silanderille virkavapaata ajalle 18.1.–31.10.2021, hoitaakseen hallintojohtajan sijaisuutta Helsingin seurakuntayhtymässä. Nykyinen hallintopäällikkö Kjell Fellmanin valittiin vs. talousjohtajaksi samalle ajalle ja hallintopäällikön viran sijaiseksi valittiin Vaasan suomalaisen seurakunnan hallintosihteeri Iivari Käkelän.

Vaasan seurakuntayhtymän yhteinen kirkkoneuvosto päätti kokouksessaan 16.12.2020 myöntää yhtymän talousjohtaja Juha Silanderille virkavapaata ajalle 18.1.–31.10.2021, hoitaakseen hallintojohtajan sijaisuutta Helsingin seurakuntayhtymässä.

Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Petri Hautala toteaa, että hän on iloinen Juha Silanderin takia, ja että Juha saa nyt mahdollisuuden edetä ja kerätä lisää kokemusta isommasta organisaatiosta.

– Juha Silander on tähän asti tehnyt todella hyvää työtä yhtymässä ison osaamisensa ja henkilökohtaisen sitoutumisen myötä, Petri Hautala sanoo.

Samalla Petri Hautala sanoo, että yhteisessä kirkkoneuvostossa todettiin, että vallitsevassa tilanteessa ja tiukassa aikataulussa on parempi etsiä väliaikaisia ratkaisuja ja sisäisiä siirtoja, mikäli se vain on mahdollista.

Yhteinen kirkkoneuvosto valitsi tämänpäiväisessä kokouksessaan seurakuntayhtymän nykyisen hallintopäällikön Kjell Fellmanin vs. talousjohtajaksi yhtymässä ajalla 18.1.–31.10.2021.

Hallintopäällikön viran sijaiseksi valittiin Vaasan suomalaisen seurakunnan hallintosihteeri Iivari Käkelän.