Tilavaraukset

Vaasan seurakuntayhtymällä on käytössään viisi kirkkoa, neljä seurakuntakeskusta, kolme pappilaa, kolme leirikeskusta sekä kerho- ja kokoontumistiloja eri puolilla kaupunkia. Kaikki seurakuntatilat ovat kaikkien seurakuntayhtymän seurakuntien käytössä.

Kirkolliset juhlat

Tilat kasteita, vihkimisiä ja hautaan siunaamisia varten, varataan seurakuntien kirkkoherranvirastojen kautta: Vaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranvirasto, Vähänkyrön seurakunnan kirkkoherranvirasto ja pastorskansliet i Vasa svenska församling.

Vaasan kirkon alttarikuori taustalla ylhäältä kuvattuna. Kattokruunu fokuksessa.

Huomioitavaa koronavirustilanteen takia

  • Kokoontumistiloissamme on käytössä tehostettu siivous.
  • Vuokraajat / tilojen käyttäjät ovat itse vastuussa järjestämistään tilaisuuksista ja tekevät itse niihin liittyvän riskiarvion.
  • Vuokraajia / tilojen käyttäjiä ohjeistetaan käsihygieniasta sekä vähintään yhden metrin etäisyydestä henkilöiden välillä.
  • Tilavuokrauksiin ja leirikeskusvarauksiin sovelletaan poikkeussäännöstöä peruutussääntöjen osalta; varatut tilaisuudet / leirit voi peruuttaa kuluitta viimeistään 24 h ennen tilaisuuden / leirin sovittua alkamisajankohtaa.
Yleiskuva Alskathemmetin salista jossa monta vihreää tuolia on rivissä.

Konsertit, juhlat ja muut tapahtumat

Tiloja muita tapahtumia varten kuten konsertit ja juhlat (syntymäpäiväjuhlat, rippijuhlat, häät, ylioppilasjuhlat) varataan Vaasan seurakuntayhtymän tilavarausten kautta. 

Kyselyt ja tilavaraukset:
Puhelinpalvelu arkisin klo 9.30–11.30, 044 480 8403
sähköposti: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi

On myös mahdollista tehdä alustava tilavaraus sähköisen tilavarauslomakkeen kautta verkkosivuillamme. Lomake on tilapäisesti poissa käytöstä!

Perimme tilojen käytöstä korvauksen yhteisen kirkkoneuvoston hyväksymillä hinnoilla. Tilojen käyttökorvaukset löytyvät alasivulta Info ja asiointi > Hinnastot > Tilavuokrat.
 

Huom. Tilat kasteita, vihkimisiä ja hautaan siunaamisia varten, varataan seurakuntien kirkkoherranvirastojen kautta: Vaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranvirastoVähänkyrön seurakunnan kirkkoherranvirasto ja pastorskansliet i Vasa svenska församling.

Leirikeskukset

Vaasan seurakuntayhtymän leirikeskukset (Alskathemmet, Österhankmon leirikeskus ja Lepikon leirikeskus) ovat varattavissa eri tilaisuuksia varten.  Leirikeskukset tarjoavat myös erilaisia virkistys- ja kokouspaketteja. Leirikeskukset varataan suoraan leirikeskusten isäntien kautta.

Tilojen käyttökorvaukset löytyvät alasivulta Info ja asiointi > Hinnastot > Tilavuokrat.

vs. leirikeskuksen isäntä
Kiinteistöpalvelut Leirikeskuspalvelu
Alskathemmetin leirikeskus, Munkgrundsvägen 12
65760 Iskmo
leirikeskuksen isäntä
Österhankmon leirikeskus, Kuxvägen 125
66560 Österhankmo