Tutustu kirkkoihimme

Kirkkomme tarjoavat paikan hiljentyä. Kirkkoihin voi tulla jumalanpalveluksiin, ihailemaan taidetta ja arkkitehtuuria kuin rauhoittumaan ja rukoilemaankin.

Hiljenny Vaasan kirkossa Albert Edelfeltin Paimenten kumarrus -alttaritaulun äärelle, etsi Lennart Segerstrålen ikkunamaalaus, jossa Jeesus pesee opetuslasten jalat Palosaaren kirkossa, ihmettele Huutoniemen kirkon modernia suomalaista arkkitehtuuria, laske portaiden määrä Sundomin kirkkoon tai tutustu yhtymän ainoaan ristikirkkoon Vähässäkyrössä.

Kaikki kirkot ovat avoinna jumalanpalvelusten sekä muiden tapahtumien ajan, sekä muulloin sopimuksen mukaan. Vaasan kirkko on avoinna tiistaista perjantaihin klo 13–15. Kesäisin Vaasan kirkko toimii tiekirkkona ja on avoinna tiistaista perjantaihin klo 9–17.

Kirkkojamme ja tilojamme voi varata kasteita, vihkimisiä ja hautajaisia varten seurakuntien kirkkoherranvirastojen kautta.

Vaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranviraston verkkosivuLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Vähänkyrön seurakunnan kirkkoherranviraston verkkosivuLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Vasa svenska församlingin kirkkoherranviraston verkkosivuLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kirkkoja voidaan myös varata tilaisuuksia ja konsertteja varten. Nämä varaukset tehdään Vaasan seurakunatyhtymän tilavarausten kautta puhelimitse, sähköpostilla tai sähköisen tilavarauslomakkeen kautta.

Puhelinpalvelu arkisin klo 13–15, 044 480 8403.
sähköposti: vaasan.tilavaraukset@evl.fi

Tee alustava tilavaraus tilavarauslomakkeen kautta

Löysitkö tiloissamme jotain huomautettavaa?

Voit jättää palvelupyynnön tämän linkin kauttaLinkki avautuu uudessa välilehdessä