Avoimet työpaikat

Tällä sivulla julkaisemme tiedotteet avoimista työpaikoista.

Useimpiin työtehtäviin rekrytoimme KirkkoRekry -järjestelmän kautta.

Katso avoimet työpaikkamme KirkkoRekry -järjestelmässäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tervetuloa meille töihin!

Vaasan evankelis-luterilaiset seurakunnat muodostavat Vaasan seurakuntayhtymän. Seurakuntayhtymään kuuluvat Vaasan suomalainen seurakunta, Vasa svenska församling ja Vähänkyrön seurakunta.

Millaisia työtehtäviä meillä on?

Seurakunnissamme työskentelee pappeja, kanttoreita, diakoniatyöntekijöitä, kasvatuksen alan ammattilaisia sekä toimistotyöntekijöitä.

Työntekijöitä tarvitaan myös seurakuntayhtymän hallinto- ja talouspalveluihin, kiinteistöpuolelle ja hautaustoimeen. Seurakuntayhtymä vastaa myös perheasiain neuvottelukeskuksesta, sairaalasielunhoidosta ja maahanmuuttajatyöstä.

Mitä tarjoamme?

Työntekijälle tarjoamme mielekkään työn ja työympäristön lisäksi muun muassa laajat työterveyspalvelut sekä hyvät henkilöstöedut. Niihin kuuluvat lounasetu omassa henkilöstöravintolassa ja sopimusravintoloissa sekä liikunta- ja kulttuuriedut.

Kannustamme työntekijöitämme kouluttautumaan ja kehittymään omalla alallaan sekä tarjoamme mahdollisuudet siihen. Tarjoamme myös mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön.

Kirkko onnellisessa ja energisessä kaupungissa!

Vaasan tavoitteena on olla maailman onnellisin kaupunki, jossa asuvat maailman onnellisimmat asukkaat

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunkina ainutlaatuinen yhdistelmä modernia kansainvälisyyttä, nuorta intoa, innovatiivista osaamista ja herkkää rauhaa. Merenkurkun saaristo on Suomen ainoa Unescon luonnonperintökohde: meri onkin osa arkeamme ja arjessa latautumista.

Linkki Vaasan kaupungin verkkosivulleLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Vaasan seurakuntayhtymän avoimet työpaikat

 RSSLinkki avautuu uudessa välilehdessä