Muut hinnastot

Vaasan seurakuntayhtymän keittiötoimen Vähänkyrön palvelut -hinnasto 1.1.2020 alkaen

Hinnasto koskee muistotilaisuuksia ja muita perhejuhlia Vähänkyrön seurakuntakodissa, joissa käytetään Vaasan seurakuntayhtymän keittiötoimen palveluita.

Palkkakulut

Tarjoilun järjestämisestä veloitetaan emännän ja tilaisuudessa mahdollisesti tarvittavien muiden työntekijöiden palkkakulut. Veloitus asiakkaalta työntekijää kohden 29,50 euro / tunti (sis. alv).


Aatto- ja sunnuntaityö
Sunnuntaina tai muuna kirkollisena juhlapäivänä, itsenäisyyspäivänä ja vapunpäivänä (alkaa kello 18.00 edellisenä iltana) tai kello 00.00–18.00 välisenä aikana pääsiäislauantaina, juhannusaattona ja jouluaattona olevista tilaisuuksista veloitetaan tuntihinta (29,50 €/ tunti) kaksinkertaisena.

Iltatyö
Kello 18.00–23.00 välisenä aikana olevista tilaisuuksista veloitetaan normaalin tuntiveloituksen lisäksi iltalisä työntekijää kohden 3,40 €/ tunti (sis. alv).

Muut kulut

Asiakas suorittaa elintarvikkeista, kukista ja muista tilaisuuteen liittyvistä hankinnoista aiheutuvat kulut suoraan valitsemiinsa liikkeisiin. 

 

Tietoa verkkomaksuista

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Linkki Paytrail Oyj:n verkkosivulle, jossa tietoa maksamisestaLinkki avautuu uudessa välilehdessä