Ajankohtaista

Uutislistaukseen

Vaasan seurakuntayhtymän toimeenpiteet koronatilanteen johdosta Vaasassa

Kirkkoherranvirastot ja hautausmaan toimisto palvelevat ainoastaan puhelimitse ja sähköpostilla ajalla 7–19.10.2020. Kasvomaskeja käytetään kaikissa tilaisuuksissa ja huolehidmme etäisyyksien pitämisestä.

Piirros miehestä, jolla on saippuapullo yhdessä kädessä ja kasvomaski toisessa.

Toimimme 19.10.2020 saakka seuraavien toimintaohjeiden mukaisesti Vaasan pahentuneen koronatilanteen johdosta:

  • Sairaanhoitopiirin suosituksen mukaisesti seurakuntien tilaisuuksiin osallistuvien sekä tiloja käyttävien tulee käyttää kasvomaskia. Jokainen hankkii omat kasvomaskinsa ensisijaisesti itse. Alle 15-vuotiailta maskin käyttöä ei edellytetä.
     
  • Lievienkin hengitystieoireiden ilmaantuessa tilaisuuksiin ei tule osallistua.
     
  • Työntekijät tekevät pääsääntöisesti etätöitä.
     
  • Palvelutoimistot (kirkkoherranvirastot, hautausmaan toimisto, kassa) ovat suljettu fyysisiltä asiakaskäynneiltä 7.–19.10.2020. Palvelu toteutetaan kyseisenä aikana puhelimitse ja sähköpostitse.
     
  • Turvavälien turvaaminen kaikissa seurakuntayhtymän ja sen seurakuntien tilaisuuksissa on välttämätöntä. Tilaisuuden vastuuhenkilön tulee huolehtia tästä sekä ennen tilaisuutta tehtävissä järjestelyissä että tilaisuuden aikana.
     
  • Hallinnon kokoukset, joiden pitäminen etänä ei lainsäädännöllisistä syistä ole mahdollista, pyritään mahdollisuuksien mukaan siirtämään myöhempään ajankohtaan tai järjestämään riittävän väljässä tilassa, käyttäen kasvomaskeja.

Mon Oct 05 12:20:00 EEST 2020